© 2014 | Privacy Policy Foto Peter                   Huwelijksfotograaf / communiefotograaf / portretfotograaf . . .                           Premereur Peter  Ziepstraat 35 | 3680 Maaseik |  Gsm: +32 474/35 35 94 | Info@fotopeter.be

PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER

LOREM IPSUM DOLORE SED MASSA IPSUM

FOTO PETER  

 

 

Van extreem sporten naar fotografie

 

Parakarten is lang mijn hobby geweest. Dat is een vrij extreme sport.  

Mijn digitaal fototoestel ging altijd mee om de actie op de gevoelige plaat vast te leggen.

Op het einde van zo’n sportieve dag, was het dan ook uitkijken geblazen naar de actiefoto’s op het forum. Rugproblemen maakten een einde aan deze hobby, maar de liefde voor de camera bleef.

 

Ik legde me intensief toe op het volgen van verschillende opleidingen algemene fotografie en fotobewerking. Ik kocht mijn eerste spiegelreflexcamera – een Nikon D80 – en trok er tijdens mijn vrije tijd vaak op uit om foto’s te maken.  Mijn Nikon werd mijn vaste metgezel.  Mijn interesse in mensen maakte dat ik me vooral gespecialiseerd  heb in studio- en portretfotografie.  

 

Momenteel werk ik nog steeds met Nikon. Naast enkele full-frame camera’s, maak ik gebruik van lichtsterke Nikonlenzen (f2,8 tot f1,4).  

Voor de bewerking van de foto’s gebruik ik zowel Lightroom als Photoshop.

 

 

 

Van hobby naar Fotopeter

 

Een belangrijk keerpunt in mijn fotografie-hobby kwam toen ik de kans kreeg om voor ‘Nicky Vankets’ en ‘E&R Wedding and Fashion’ sfeerfoto’s te maken bij de heropening van de winkel in Beverlo-Dorp. Zo ging de bal aan het rollen en heb ik verschillende modeshows mogen fotograferen, ook voor andere modellenbureaus. Een heel leerrijke ervaring en godsgeschenk voor een beginnend fotograaf.

 

Op  8 oktober 2010  werd Fotopeter boven het doopvont gehouden.  Of hoe een ‘hobby’ een beetje uit de hand kan lopen.

 

Ik word gelukkig van mensen en dat levert boeiende plaatjes op

 

Het liefste wat ik doe, is mensen fotograferen. Niets leuker dan een huwelijksreportage maken. Iedereen is goedgeluimd want het is feest. Als fotograaf hoor je er dan ook snel helemaal bij.  Fijn om deel te mogen uitmaken van een gelukkige groep feestvierders en tegelijkertijd dé manier voor supermooie foto’s van een heel bijzondere dag!  

 

Ook groepen, familie of vrienden, kunnen bij mij terecht voor fotosessies. Creatief, met een thema, kleurrijk,.. het kan allemaal.  De fotosessies zijn ontzettend plezierig. Al die energie en creativiteit! Een belevenis op zich! Mensen inspireren me!  De mooie foto’s nadien zorgen ervoor dat het echt een onvergetelijke dag was!

 

Misschien heb je wel modelaspiraties of wil je het gewoon eens ervaren om ‘model voor een dag’ te zijn en een échte fotoshoot meemaken. Jij alleen of samen met je vriendin, moeder, partner,.. Een leuke dag gegarandeerd en een prachtig  ‘portfolio’ om jaren later nog te kunnen nagenieten van deze dag. Een heel leuk cadeau trouwens voor een verjaardag of een andere gelegenheid!

 

Wil je graag een fotoshoot van je kinderen? Dat kan bijvoorbeeld naar aanleiding van een communie of lentefeest, geboorte of gewoon om een mooie herinnering aan een leuke kindertijd vast te leggen. ‘Los en spontaan’, zijn hier de toverwoorden voor de meest prachtige en onvergetelijke kiekjes van de kleine kapoenen.

 

Start je een nieuwe zaak, en wil je graag sfeerfoto’s van de opening? Wil je sprekende, aantrekkelijke foto’s om je zaak  helemaal tot zijn recht te laten komen op een website, facebook of folder?  Wil je je bestaande showroom of winkel met de juiste accenten in ‘the picture’ zetten?  Ook daarvoor ben je bij Fotopeter op het juiste adres. Neem zeker eens een kijkje onder de rubriek bedrijfsfotografie.

 

 

Hoe ik werk

 

Het doel van een fotosessie is natuurlijk om prachtige foto’s op te leveren. Maar het gaat hem vooral over de mooie herinneringen aan die waardevolle momenten in het leven.  Spontaan en écht.

 

Het is voor mij als fotograaf dan ook heel belangrijk dat de ‘klik’ er is.  Je moet je goed voelen bij mij. Wat verwacht je?  Wat zijn de mogelijkheden?  Heb je al ideeën, kom er dan gerust mee af! Ik denk graag met je mee!

 

Ik nodig je graag uit om de foto’s op de website te bekijken. Heb je nog vragen dan kan je me telefonisch bereiken op 0474/353594 of per mail naar peter.premereur@telenet.be

 

 

Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort voor een sprankelende fotosessie!

 

 

 

Peter

 

 

OVER PETER !

Hallo,  fijn dat je hier komt kijken! Ik ben Peter, geboren in 1972, en professioneel bezig met fotografie. Bijzondere momenten en herinneringen vastleggen op een ongedwongen manier, dat is echt mijn ding. Ik werk graag met mensen, ben enthousiast en creatief, voel me overal thuis en blijf  vooral altijd mezelf. Mensen voelen zich heel snel op hun gemak voor mijn camera. Dat levert mooie en spontane foto’s op. Ik ben getrouwd met Karen en ben papa van twee prachtige dochters, Amélie en Kiara. Samen wonen we in het groene, bosrijke Neeroeteren, vlakbij de Nederlandse en Duitse grens.